Vinetele si ardeii kapia se coc, se curata si se lasa la scurs circa 30 minute.
Ceapa, vinetele si ardeii se toaca foarte marunt cu ajutorul unui cutit inoxidabil sau de plastic pentru a nu se oxida vinetele. Dupa ce le-am tocat toate, se amesteca bine cu ajutorul unei linguri de lemn si se adauga treptat uleiul de masline. Cand amestecul a devenit omogen se sareaza dupa gust, se adauga semintele de pin si se mai amesteca putin.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii