Fierbeti vinetele intregi, cu coaja pe aburi pana cand acestea sunt moi (patrunse). Lasati sa se raceasca apoi rupeti-le cu mana bucati dupa plac si marime. Preferabil de marimea unui deget. Scurgeti apa pe care o lasa.
Dati pe razatoare usturoiul, taiati ceapa verde fin apoi amestecati cu sos soya, chili, seminte susan si ulei de susan.
Cele 2 linguri de ulei infierbantati intr-o tigaie apoi turnati peste restul de ingrediente.
Amestecati acestea cu vintele si tineti la rece.
De recomandat sa o serviti rece de la frigider, perfect pentru sezon de vara. Puteti servi cu orez pentru cei la dieta.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii