Apa rece se pune la fiert împreună cu sarea la foc rapid cca. 10 minute. După ce clocotește, se răstoarnă peste bulgur într-un vas încăpător și se lasă acoperit, până ce se absoarbe tot lichidul.
Între timp ciupercile curățate și feliate se călesc în uleiul de floarea soarelui, la foc mediu, până ce se rumenesc ușor, apoi se asezonează de sare și piper și se lasă la răcorit.
Mini stiuleții de porumb, se taie rondele.
După ce bulgurul a absorbit tot lichidul se amestecă cu ciupercile călite, porumbul marinat, până ce se încoporează toate ingredientele.
Acest preparat se poate servi ca atare, rece sau cald, sau ca și garnitură lângă o friptură savuroasă.
Spor și poftă bună!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorJeleu cu fructe rosii si mousse de ciocolata alba Belcolade. Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurii si zambete o mie. La...
Reteta de tort Coronita de Anul Nou 2024Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii