Ciorba de perisoare (III)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de perisoare (III)

Ingrediente

  • -350 g carne tocata amestec
  • -1 ceapa
  • -patrunjel verde
  • -4 morcovi
  • -2 patrunjei radacina
  • -2 lingurite boia dulce
  • -sare, piper
  • -o telina mica
  • -pasta din ardei rosu
  • -1 ceasca orez
  • -smantana la servire
  • -1 ou crud

Mod de preparare

-taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei
-adaugam 1 lingura mare de ardei pus la borcan(il pune mama la borcanele dar voi nu e musai sa puneti),amestecam bine
punem boiaua,amestecam repede si imediat stingem cu 1 cana mare de apa
-adaugam morcovul,patrunjelul radacina, telina si completam oala cu apa
-lasam sa fiarba 20 minute
-scoatem legumele(eu fac asa si mi-e mai usor) lasam la racit urmand ca la sf. sa taiem morcovul cubulete si patrunjelul la fel. Telina eu pun doar de gust apoi o arunc.

-Acum urmeaza sa facem bilute mici din compozitia de carne tocata cu patrunjel taiat marunt, 1 ou crud, ceasca cu orez, sare, piper
-facem bilute compozitia si lasam sa fiarba 30 minute sub capac.
-la sf. adaugam sare, piper care ce doreste
-eu nu pun smantana in oala si fiecare-si pune ca asa se acreste mai repede ciorba.
-se pune la sf. patrunjel tocat marunt si legmele racite, fierte taiate cubulete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola