Ciolanul si costita se spala.se taie si se pun la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.
Intre timp se pregatesc zarzavaturile. Ceapa se curata si se toaca marunt, ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete. Morcovii, radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte. Sfecla rosie, se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.
Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba. Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa. Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe, sare si piper, pasta de rosii, crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.
Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorNu am facut niciodata si nici nu am stiut ca se poate face dulceata de menta. Acum, ca am aflat si cum menta frumoasa abia...
Reteta de dulceata de mentaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii