Se ia o tava mare pentru cuptor si se unge cu unt de masa dupa care se pune intr-un vas 1/2 litru de lapte in care se inmoaie bucatile de paine dupa care se pun ordonat in tava. Dupa aceea se ung feliile de paine cu pasta de tomate „SuperCirio” si bulion.
Se adauga salam uscat sau sunca, ardei gras, ceapa verde si marar. Se razuieste branza si se adauga si bucati de cascaval. In final se adauga peste platou ouale batute.
Se baga la cuptor pentru 45 minute si se serveste calda.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste post, dar nu mancam doar tocanite, cartofi si alte cele! Acum avem o gama atat de variata de produse de post si putem sa...
Burger de post din fasole rosieEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii