Preparare: Se topeste drojdia in laptele caldut la care se adauga zaharul si untul topit racorit, intr-un castron se pune faina se face o fantana la care se adauga compozitia de mai sus. Se amesteca bine si se pune sarea, se framanta un aluat elastic.
Se lasa la crescut 1 ora sau pana isi dubleaza volumul. Se ia din aluat cate un pic cca 30 g si se fac chifle se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se mai lasa la crescut pana isi dubleaza volumul cam 1 ora, se ung cu ou batut. Se dau la cuptorul preancalzit la 220 grade pt 15-18 min.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAzi, pot sa va spun ca vasul Zepter m-a cucerit!!!De ce? Pentru ca am reusit sa fac o prajitura foarte gustoasa si rapida,...
Prajitura cu mere si ananas in vasul ZepterReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii