Budinca de Macaroane cu Branza si Smantana

Complexitate
redusa
Budinca de Macaroane cu Branza si Smantana

Ingrediente

  • -1 kg paste
  • -400 g branza de burduf
  • -200 g telemea cremoasa Akadia
  • -100 g cascaval ras
  • -400 ml smantana
  • -2 oua
  • -unt
  • -pesmet
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Fierbeti pastele al dente in apa clocotita cu sare, treceti sub un jet de apa rece, lasati la scurs si racit.

Separat, faceti un amestec din branzeturi si cascaval ras, adaugand atata smantana incat sa obtineti o pasta mai fluida.

Asezati un strat de paste intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet peste care puneti uniform ½ din amestecul de branzeturi.

Puneti un alt strat de paste si deasupra restul de branza.

Separat, bateti ouale cu smantana ramasa si turnati uniform in vas.

Dati la cuptorul incins pentru 20-30 min sau pana ce deasupra prinde o crusta frumos rumenita.

Serviti portionata, cat este calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Fursecuri fragede (fara unt)
Bucataras.RO

Fursecuri fragede (fara unt)

Cred ca e una dintre cele mai simple retete de fursecuri. Se face foarte usor si nu necesita multe ingrediente...dar este...

Fursecuri fragede (fara unt)
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola