Amestecati intr-un bol iaurtul cu ½ din patrunjelul verde, busuiocul si usturoiul zdrobit. Dati la rece, cel putin 30 min.
Intre timp, spalati fileurile, uscati si condimentati cu sare si piper, pe ambele fete, dupa gust.
Prajiti-le in ulei incins, la foc potrivit, cate 1 min pe fiecare parte.
Asezati-le una langa alta intr-un vas termorezistent, uns cu unt.
Inglobati ouale, smantana, cascavalul ras (dupa gust), ardeiul rosu, in amestecul cu iaurt, condimentati cu sare si piper, dupa gust si turnati peste fileurile de peste, astfel incat acestea sa fie complet acoperite.
Dati la cuptorul incins, la foc mediu pentru aproximativ 30 min.
Cu 10- 15 min inainte de a fi gata, presarati uniform cascaval ras si restul de patrunjel verde. Dati din nou la cuptor pana ce pestele este facut si deasupra a prins o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie peste si sos, presarat cu putin patrunjel verde si cubulete de ardei gras, rosu.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustMi-a adus Mos Craciun jucarie noua de pozat, de acum pozele mele vor iesi super frumoase :) "Reteta romaneasca"
Paste cu carne de porc si busuiocDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii