Amestecati intr-un bol iaurtul cu ½ din patrunjelul verde, busuiocul si usturoiul zdrobit. Dati la rece, cel putin 30 min.
Intre timp, spalati fileurile, uscati si condimentati cu sare si piper, pe ambele fete, dupa gust.
Prajiti-le in ulei incins, la foc potrivit, cate 1 min pe fiecare parte.
Asezati-le una langa alta intr-un vas termorezistent, uns cu unt.
Inglobati ouale, smantana, cascavalul ras (dupa gust), ardeiul rosu, in amestecul cu iaurt, condimentati cu sare si piper, dupa gust si turnati peste fileurile de peste, astfel incat acestea sa fie complet acoperite.
Dati la cuptorul incins, la foc mediu pentru aproximativ 30 min.
Cu 10- 15 min inainte de a fi gata, presarati uniform cascaval ras si restul de patrunjel verde. Dati din nou la cuptor pana ce pestele este facut si deasupra a prins o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie peste si sos, presarat cu putin patrunjel verde si cubulete de ardei gras, rosu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii