Sufleu de Conopida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Sufleu de Conopida

Ingrediente

  • 1 kg de conopida
  • 3 oua
  • unt pentru uns vasul
  • 2 linguri de pesmet
  • 150 g sunca
  • 150 g telemea oaie razuita
  • 100 g cascaval
  • 200 g smantana

Mod de preparare

Intr-un vas punem niste apa la fiert cu putina sare. Spalam buchetelele de conopida si le punem la oparit cca 10 minute. Intre timp taiem sunculita cubulete, batem ouale cu smantana, adaugam branza razuita si sunca.

Scoatem conopida din vas o scurgem si o lasam putin la racit.
Ungem vas rezistent la caldura cu unt, il tapetam cu pesmet punem stratul de conopida, il presam putin ca sa fie toata conopida la acelasi nivel si turnam compozitia de oua cu smantana peste ea, punem si cascavalul ras.

Il bagam la cuptor la 180 grade timp de 20-30 minute sau e gata cand se rumeneste frumos la suprafata. Se poate servi cu ketchup sau smantana.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Tarta cu crema de vanilie si capsuni
Bucataras.RO

Tarta cu crema de vanilie si capsuni

De mult astept sa apara capsunile de mai ca sa pot face aceasta tarta! Va invit sa o incercati! PS: o sa aveti aprecieri!!;)

Tarta cu crema de vanilie si capsuni
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola