Se încălzeşte cuptorul la 200ºc. Se căleşte ceapa în puţin unt, până când se înmoaie. Se răceşte, apoi se amestecă toate ingredientele cu excepţia salviei şi a feliilor de şuncă de Parma. Se asezonează, se modelează în formă de sfere şi se învelesc în felii de şuncă.
Se înmoie fiecare frunză de salvie în ulei de măsline şi se aşază deasupra fiecărui rulou. Se coc timp de 20-30 de minute, până devin crocante.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa"Retete pentru mese in familie" Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă, care...
Desert prajitura rapida cu mereReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii