Chec cu Cacao Pufos

Postat pe: 17-01-2013
(0)

Ingrediente

10 oua
10 linguri ulei
1 cana si jumatate zahar
1 cana si jumatate faina
1 zahar vanilat
1 praf de copt
2 lingurite cacao
esenta de rom
ciocolata
stafide optional
un pic de sare

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul, separat galbenusurile se freaca cu un pic de sare, uleiul, zaharul vanilat. Aceasta din urma se pune peste compozitia de albusuri si se amesteca cu o lingura de lemn de sus in jos incet, sa nu se lase compozitia.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt cate putin se omogenizeaza tot si se pun in doua tavi de cozonac tapetate cu hartie de copt, se lasa un pic de compozitie care se amesteca cu cacao si esenta de rom aceasta din urma se pune peste aluatul din tavi si se mesteca de jos in sus cu o lingura.

Daca vrem se pot pune bucati de ciocolata, stafide.. .
Cu cat se bat mai mult albusurile cu zaharul, cu atat iese mai pufos si checul nu se lasa, propria experienta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec cu Cacao Pufos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec cu Cacao Pufos