Rulada de Soia Umpluta

Complexitate
redusa
Rulada de Soia Umpluta

Ingrediente

  • Compozitie rulada:
  • 300 g Soia granule
  • 120 g faina alba
  • 4-5 catei usturoi
  • 50 ml apa minerala
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper macinat
  • cimbru
  • Umplutura:
  • 1 pateu vegetal Mandy
  • orez cu ciuperci (http://wwwreteteculinarero/forum/discutii/orez_cu_ciuperci-6812/url)
  • 1- ardei kapia (e bun si ardeiul gras)
  • 1 dovlecel (pot si 2 eu doar unul am avut )
  • sare, piper alb dupa gust
  • patunjel verde proaspat sau uscat

Mod de preparare

Punem granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Strecuram si lasam la scurs dupa care stoarcem intre maini soia sa iasa bine apa.

Soia stoarsa o asezam intr-un vas, adaugam cei 120 g faina, usturoiul pisat (usturoi puteti adauga mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia), sare, piper si cimbru. Amestecam pana se omogenizeaza totul, apoi treptat continuand amestecarea adaugam 50 ml apa minerala si 50 ml ulei pana se incorporeaza totul. Trebuie sa obtinem un amestec omogen.

Pateul il amestecam cu orezul preparat ca in reteta de mai sus condimentam cu sare, piper alb, patrunjel verde tocat. Intindem o folie de aluminiu pe care il ungem cu un strop de ulei si intindem pe ea compozitia de soia. Peste compozitie asezam umplutura de pateu cu orez si ciuperci. Peste aceasta umplutura asezam alternativ fasii de ardei kapia si dovlecel. Rulam folia in asa fel incat sa obtinem o rulada apoi o asezam intr-o tava de chec.

Dedesubtul ruladei turnam 50 ml apa, apoi dam tava la cuptorul preincalzit pebtru aproximativ 10 minute la foc mare. Desfacem apoi folia (dupa ce apa s-a evaporat ) si o lasam sa coaca mai departe stropind deasupra rulada cu un pic de ulei pana prinde deasupra o crusta maro aurie. In acest moment scoatem rulada din cuptor, o lasam sa se racoreasca, apoi o putem felia si servi.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa - irezistibil de gustoasa

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa
Salata in Mantie de Iaurt

Salata in Mantie de Iaurt

Salata in Mantie de Iaurt
Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi

Cartofi noi copti cu rosii cherry si usturoi
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
1
Dulciuri

Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de post
3
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de post

Tocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...

Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de post
Placintele cu carne de pui
4
Aperitive

Placintele cu carne de pui

Placintele cu carne de pui
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Parteneri
Crumble cu rubarba si zmeura, reteta fara zahar
Bucataras.RO

Crumble cu rubarba si zmeura, reteta fara zahar

Crumble, acest desert ultra rapid, la care depui minim de efort si il savurezi cu mare pofta. In cazul de fata, am combinat...

Crumble cu rubarba si zmeura, reteta fara zahar
Clafoutis cu capsuni
Culinar.RO

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Clafoutis cu capsuni
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci. citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola