Fasole Batuta (cu Mustar)

Postat pe: 25-08-2012
(0)

Ingrediente

500 g fasole fiarta
2 cepe mari
2 catei usturoi
o lingura bulion
o lingura mustar
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Incepem de la fasolea deja fiarta (de la mama), pe care o facem pasta cu mixerul. Adaugam treptat cate putin ulei pana devine cremoasa.
Intr-o tigaie se calesc cele 2 cepe cu bulionul si putina sare.

In crema de fasole adaugam usturoiul pisat, mustarul, 2 linguri de ceapa prajita cu bulion si sare dupa gust.
Restul de ceapa calita se pune deasupra cremei de fasole.

Mi-e deja pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole Batuta (cu Mustar)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole Batuta (cu Mustar)