Spalati bine si fierbeti cartofii in coaja aproximativ 90% apoi strecurati si lasati sa se raceasca. Intre timp pregatiti restul de ingrediente. Taiati chorizo marunt si puneti-l intr-o tigaie. Prajiti dupa plac dupa care transferati intr-un bol.
Spalati varza de brussel, taiati cotorul apoi injumatatiti-le. Puneti 1 cana de apa intr-o cratita. Cand ajunge la fierbere puneti varza de brussel si lasati 2 minute apoi strecurati. Taiati-le marunt si puneti-le peste chorizo.
Curatati cartofii de coaja si dati-i pe razatoare. Puneti peste varza si chorizo apoi adaugati restul de ingrediente. Amestecati-le apoi portionati si formati burgeri. Prajiti in ulei de masline dupa plac si serviti cu salata sau garnitura preferata.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii