Intr-un vas, se pun quinoa si apa si se fierb timp de 20 de minute sau pana cand quinoa devine translucida. Dupa ce quinoa a fiert, se da la racit.
Dupa ce s-a racit, se amesteca cu restul ingredientelor.
Se ung cu ulei formele de briose si se aseaza in tava. Se pun cate 2-3 linguri de compozitie in fiecare forma.
Se dau la cutor la 180 de grade timp de 20 de minute.
Cand sunt gata (capata o culoare aurie), se scot si se lasa la racit, apoi se indeparteaza hartia.
Se consuma reci.
Din cantitatile mentionate mi-au iesit 7 briose:).
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii