Tocanita de Pui

Postat pe: 21-11-2010
(2)

Ingrediente

5-6 cepe
5-6 ardei
4-5 morcovi
6 rosii bine coapte
ulei
vegeta
piper
5-6 catei de usturoi
boia dulce
un pui

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie pestisori. Intr-o cratita mai mare se pune ulei se adauga ceapa si se pune la calit. Se curata ardeii grasi, se taie julien si se adauga peste ceapa. Morcovii se curata, se dau pe razatoarea mare sau se toaca marunt si se pun in cratita peste celelalte se lasa sa se caleasca. Puiul se taie bucati, se spala si se adauga peste legume.

Se lasa sa se caleasca un pic, se adauga boia dulce si se pune apa cat sa acopere. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand s-a fiert carnea, se adauga rosiile curatate de pielita si tocate marunt. Se lasa sa dea cateva clocote, se adauga vegeta, piper dupa gust. Se adauga usturoiul jumatate taiat feliute si cealalta jumatate pisat.

Se mai lasa cateva clocote si apoi se stinge focul.
se serveste alaturi de cartofi piure, orez fiert sau paste. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ella_ella
•  22.06.2011 00:54:58

buna :) vreau si eu o reteta de tocanita de pui cu cartofi:D adik mai simpla asa...acum invat sa gatesc :D

cristina_grandea
•  19.03.2011 17:21:11

DELICIOSA RETETA !Nota maxima

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de Pui