Taiati pieptul de pui in fasii late de cca 2 cm si puneti-le intr-un bol incapator.
Adaugati restul ingredientelor si omogenizati.
Separat, incingeti mai mult ulei intr-o tigaie.
Luati cate o lingura din amestecul cu pui si puneti gramajoare in tigaie.
Prajiti la foc mic, de jur imprejur, pana ce snitelele sunt facute si frumos rumenite.
Scoateti pe servetele absorbante.
Serviti cat sunt calde, alaturand garnitura si / sau salata preferata.
Sunt la fel de bune si reci.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn deliciu, un rasfat dulce!
Desert mini-tarte pufoase cu crema de vanilie si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii