Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein;
- se sareaza si pipereaza;
- se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune);
- deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar;
- se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora;
- se scot si se trec prin faina ou si pesmet;
- se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta;
- se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute.
Pofta buna!
Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii