Rulada de Carne cu Catina

Postat pe: 08-10-2011
(0)

Ingrediente

1 kg carne de porc tocata
2 cepe
6 catei usturoi
3 oua
piper
sare
doua linguri cu varf boia
300 g morcovi
2 cartofi
nucsoara (ingredientul divin)
100 g catina

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se rad cartofii si se scurge zeama din ei. Se rad si morcovii.
Cepele si usturoiul se curata. Se taie marunt ceapa si se zdrobesc cateii de usturoi.
Carnea se amesteca cu ouale, piperul, sarea, nucsoara, cartofii rasi, ceapa si usturoiul.

Pe o folie de aluminiu se pune jumatate din amestecul de carne.
Se presara peste toata suprafata bobitele de catina.
Jumatatea ramasa de amestec de carne se amesteca cu boiaua si cu morcovul ras.

Se aseaza in mod egal acest ultim amestec peste catina+ primul amestec.
Cu ajutorul foliei de aluminiu se ruleaza totul si se lasa infasurata cu folia de aluminiu care se pune intr-o tava la 210 grade Celsius pentru o ora si 25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Carne cu Catina" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Carne cu Catina