Asta ar fi reteta originala. Eu am pus 500 g carne de porc, vita mi se pare prea seaca, 80 g slanina afumata taiata bucatele foarte, foarte mici, 4 oua, iar restul in afara de frunze de telina (pt ca nu am avut) am pus ce cerea reteta, evident in proportie cu carnea (deci mai putin).
Carnea tocata o amestecam cu doua oua (in cazul meu unul), verdeata, parmezanul ras, miezul de paine muiat in lapte si stors bine, ceapa data pe razatoare, si usturoiul pisat, sare, piper. Intindem amestecul pe o folie de aluminiu, punem ouale fierte in mjloc si cu ajutorul foliei rulam. Dam la frigider 45 de minute invelit in folie.
Dupa 45 de minute il scoatem din folie il dam cu grija (sa nu se rupa) prin pesmet si il prajim pe fiecare parte cca 4-5 minute.
Il punem in cuptorul incins la 180C (350F) pentru 45 de minute si la fiecare 10 minute il stropim cu sucul pe care il lasa in tava (la mine a lasat f putin). Eu am uns tava cu putin ulei inainte de-a pune rulada in ea.
Rulada mea a fost mai mica. Daca faceti din cantitatile din reteta, prajiti rulada in tava in care o veti pune la cuptor. La mine a mers in tigaie.
Se poate servi atat cald cu garnitura, cat si rece, ca aperitiv.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaM-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii