Bateti ouale crude ca pentru omleta; adaugati telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, amidonul si praful de copt cernute impreuna, smantana, omogenizati bine si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Turnati jumatate din compozitie intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, inclusiv peretii laterali, asezati jumatatile de ou fierte, cubuletele de ardei sau gogosar si acoperiti cu restul de aluat.
Dati la cuptorul incins, pentru aproximativ 20- 30 min, la foc potrivit sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet, pe un gratar.
Serviti feliat ca aperitiv; poate constitui un mic dejun langa o cesca de ceai fierbinte.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii