Bateti ouale crude ca pentru omleta; adaugati telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, amidonul si praful de copt cernute impreuna, smantana, omogenizati bine si condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Turnati jumatate din compozitie intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, inclusiv peretii laterali, asezati jumatatile de ou fierte, cubuletele de ardei sau gogosar si acoperiti cu restul de aluat.
Dati la cuptorul incins, pentru aproximativ 20- 30 min, la foc potrivit sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Scoateti din tava si lasati sa se raceasca complet, pe un gratar.
Serviti feliat ca aperitiv; poate constitui un mic dejun langa o cesca de ceai fierbinte.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaZic să întâmpinăm iarna cum se cuvine: cu ceva dulce și vesel!
Biscuiti cu untAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii