Carnea o portionam bucatele potrivite. Ceapa curatata o taiem marunt, la fel si ardeiul gras. Rosiile le decojim si le feliem.
Uleiul il punem la incins si calim in prima faza ceapa, apoi adaugam ardeiul. Pret de 2-3 minute lasam legumele la calit.
Adaugam carnea portionata, condimentam cu sare si lasam la calit cu legumele circa 4-5 minute. In acest moment adaugam rosiile feliate si condimentam cu piper. Peste turnam apa cat sa acopere bine carnea si lasam la fiert la foc mic acoperit pana carnea e fiarta. In cazul in care apa scade si carnea nu e fiarta mai adaugam cate putin. Dupa ce carnea a fiert adaugam la aceasta tocanita orezul spalat si scurs. Amestecam si daca mai e nevoie adaugam apa cat sa acopere orezul si carnita existenta in vas.
Tocam patrunjelul verde si il adaugam in vas langa celelalte ingrediente. Lasam sa fiarba pana bobul de orez e fiert pe jumatate. Acoperim cu capacul vasul, stingem focul si il lasam pret de jumatate de ora. In acest rastimp orezul fierbe mai departe.
Servim cu muraturi.
Pofta Buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorby Mirelus. Tare buna este, usor de facut si dispare rapid din tava!
Varza cu carnati la cuptorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii