Musaca cu cartofi si carne de porc

Postat pe: 29-09-2015
(0)

Ingrediente

500 g carne tocata de porc
800 g cartofi
o ceapa
150 ml suc de rosii
o lingura smanana
150 ml supa de carne (apa)
2 oua
sare
piper
cimbru
1 legatura patrunjel
ulei
o lingura pesmet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:30min
Un preparat gustos si satios care poate fi gatit cu usurinta de oricine doreste sa-si rasfete familia cu ceva bun.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii. Ii prajim in ulei si ii scoatem pe prosoape de hartie la scurs.
Punem intr-o cratita 3 linguri de ulei si adaugam ceapa tocata marunt. Cand s-a inmuiat, adaugam carnea si lasam la calit 5-10 minute. Adaugam sucul de rosii, condimentam cu cimbru, sare, piper si lasam la fiert sa scada tot lichidul. Dam cratita deoparte si adaugam ½ legatura de patrunjel. Cand se racoreste adaugam un ou in compozitie si omogenizam bine.
Ungem un vas cu ulei si-l tapetam cu pesmet.Asezam un rand de cartofi, canea si iarasi un rand de cartofi.Turnam supa de carne (apa) si dam vasul la cuptor pentru cca 30 minute. Dupa expirarea timpului, batem un ou cu smanana si turnam peste musaca. Mai lasam la cuptor pana comozitia de ou se incheaga. Presaram restul de patrunjel tocat. Se serveste calda, alaturi de o salata sau muraturi. Pofta buna!

Se serveste calda alaturi de muraturi ori salata preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Musaca cu cartofi si carne de porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Musaca cu cartofi si carne de porc