Dulceata de agrise

Portii
3
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Dulceata de agrise

Ingrediente

  • 1 kg agrișe
  • 1 kg zahar sau cat doriți să fie de dulce
  • 500 ml apa
  • Borcane spălate cu capace sterilizate.

Mod de preparare

Punem apa cu zaharul la fiert până siropul se unește, in tot acest timp amestecam zaharul, pe urma facem proba cu farfuria, dacă nu curge, înseamnă că e bine legat.
Adăugăm fructele spălate și curățate de codițe și flori.
Amestecam ușor să nu zdrobim boabele.
Fierbem până e gata dulceața, făcând proba cu farfuria. O punem după 15 min in borcane și închidem bine!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa