Dulceata de agrise

Portii
3
Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Dulceata de agrise

Ingrediente

  • 1 kg agrișe
  • 1 kg zahar sau cat doriți să fie de dulce
  • 500 ml apa
  • Borcane spălate cu capace sterilizate.

Mod de preparare

Punem apa cu zaharul la fiert până siropul se unește, in tot acest timp amestecam zaharul, pe urma facem proba cu farfuria, dacă nu curge, înseamnă că e bine legat.
Adăugăm fructele spălate și curățate de codițe și flori.
Amestecam ușor să nu zdrobim boabele.
Fierbem până e gata dulceața, făcând proba cu farfuria. O punem după 15 min in borcane și închidem bine!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici