Prima data, ardeii se spala. Dupa care se taie rondele, din fiecare.
Apoi, intr-o tigaie, se pune un strop de ulei. Cu o pensula se unge toata tigaia. In tigaie se pun ardeii.
Iar cand uleiul e incins, se pun ouale. Bineinteles ca va iesi albus, dar sa nu va speriati, odata prajite ouale, se poate lua surplusul iesit.
Dupa ce s-au prajit ouale bine pe o parte, se intorc pe cealalta parte.
Cand sunt prajite ouale se pot servi.
Se pot servi imediat... pofta buna!
Noi am ales sa le servim impreuna cu felii de rosii si castravete, rulouri de prosciutto cotto si mozzarella si masline negre ... acum, cum doriti.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPentru ca dezghetasem prea multa carne si mi-ati facut pofta pe aici cu niste tocanite, am facut si eu una, mai ales ca aveam...
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii