Curatam inimile si le taiem cubulete. Ceapa o taiem marunt. Punem la incins uleiul si prajim pe el la foc iute inimile taiate cubulete. Adaugam cca 300 ml supa si lasam sa fiarba sub capac pana scade.
In acest moment turnam peste 2 linguri otet usturoiul pisat si 250 ml vin, punem sare, piper, 2 foi de dafin si ceapa taiata marunt. Lasam sa fiarba cca 10 minute si adaugam apoi rosiile decojite si taiate cubulete si restul de supa si rozmarinul. Lasam sa fiarba totul sub capac pana scade zeama si bucatile de inima sunt fierte. Daca inimile nu au fiert se mai poate adauga supa sau apa.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cu cartofi natur.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii