Mancare Chinezeasca II

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

3 buc piept pui
3 gogosari rosii (ardei) 3 morcovi
3 ciuperci-mari
1 legatura ceapa verde
sau 3 cepe uscate
1 cana orez bob cu bob
150-200 ml ulei
2 linguri bulion
300 mil apa
piper
delicat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se taie carnea si legumele "fideluta". Se pune ulei intr-o cratita, se caleste morcovul, dar sa nu il lasam sa se inmoaie (sa faca crant), se scoate, avand grija ca uleiul sa ramana in cratita, la fel procedam si cu celelalte legume.

Carnea se condimenteaza si apoi se prepara precum legumele. In uleiul ramas se pune bulion se lasa 1 min apoi apa, delicat piper si se fierbe cateva min. Sosul obtinut se va scoate intr-un bol.

Orezul se pune intr-o cratita cu apa, se fierbe la cuptor, iar cand s-a fiert se scoate intr-un bol
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mancare Chinezeasca II" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adrianabunta
•  19.11.2012 15:44:07

delicios..

violet
•  18.06.2009 11:18:21

Multumesc frumos pentru aprecieri

adi
•  10.06.2009 21:00:36

arata super felicitari ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mancare Chinezeasca II