Palarioarele de iutari se calesc in ulei pana devin usor maronii, dupa care se aseaza intr-o tava si se condimenteaza cu sare, piper si vegeta. Condimentele se pun in functie de gustul fiecaruia.
Pastrama se taie in bucatele si se pune peste ciuperci, peste aceasta se pune branza rasa, sulul de branza topita si uleiul.
Tava se pune in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana ce ciupercile se mai rumenesc putin si branza se topeste.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDesert rapid delicios!
Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brunReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii