Iepure Salbatic cu Legume

Complexitate
redusa
Iepure Salbatic cu Legume

Ingrediente

  • 1 bucata iepure salbatic (poate fi folosit si cel de casa)portionat
  • 2 cutii ciuperci feliate(sau 500 gr champignon proaspete)
  • 300 gr amestec de legume (fasole verde
  • porumb
  • morcovi
  • mazare)
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 2 frunze dafin
  • 6 catei usturoi feliate
  • 2 buc ceapa taiata marunt
  • 1 dovlecel taiat cubulete mai mari
  • 200 gr ardei kapia copt si taiat fasii (puteti folosi si alt fel de ardei)
  • 250 ml vin alb sec sau demisec
  • 1/2 ardei iute
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper si 1/2 lingurita boia
  • 150 ml ulei

Mod de preparare


Carnea portionata o prajim in uleiul incins si apoi il scoatem deoparte. In uleiul in care am prajit carnea calim ceapa tocata si usturoiul feliat. Adaugam ardeii Kapia taiati fasii, frunzele de dafin, 1/2 lingurita cimbru, 1/2 lingurita boia si stingem totul cu 250 ml vin.
Asezam inapoi bucatile de carne prajita si completam cu apa cat sa fie carnea acoperita, adaugam sare si piper dupa gust, ardeiul iute feliat si lasam sa fiarba acoperit la foc mic pana carnea se inmoaie(daca mai e nevoie se mai adauga apa).
Acum, cand carnea e fiarta adaugam si amestecul de legume, impreuna cu ciupercile feliate si dovlecel lasand sa fiarba la foc mic neacoperit vasul pana se fierb toate legumele Se presara totul cu patrunjel verde tocat si se lasa sa dea un clocot.
Se serveste cu cartofi noi, cartofi natur, pireu de cartofi.

Pofta Buna! ! !


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Amandine III
2
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Negresă cu cremă de brânză (urdă)
Bucataras.RO

Negresă cu cremă de brânză (urdă)

O reţetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Nu este nici un secret că îmi place foarte mult blatul de negresă,...

Negresă cu cremă de brânză (urdă)
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola