Clatite Mexicane

Complexitate
redusa
Clatite Mexicane

Ingrediente

  • Pentru 3 portii:
  • 6 clatite
  • 300 g piept de pui
  • 350 g amestec mexican de legume
  • 6 linguri smantana
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 200 g cascaval
  • 1 ceapa
  • condimente (chilli, sare, piper)

Mod de preparare

Ceapa se taie cubulete mici si se prajeste in putin ulei. Dupa ce e prajita, se adauga pieptul de pui, taiat si el in cuburi, si se lasa pana e patruns. In continuare, punem amestecul mexican fiert, apoi se lasa sa se raceasca. Dupa ce e rece complet, se pune peste amestec pasta de rosii si ouale batute cu condimentele. Cu aceasta compozitie, se umplu clatitele.

Se pregateste un sos din smantana, usturoiul tocat si sare, dupa gust. Se unge baza unui vas Jena cu acest sos, dupa care se aseaza jumatate din clatite, pe care le ungem cu putin sos de smantana si presaram jumatate din cascavalul razalit.

Apoi, asezam al doilea strat de clatite, unse la fel, cu sos si deasupra cascaval. Se da la cuptorul preincalzit pentru un sfert de ora.
Se servesc calde, cu smantana si ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Desert prajitura cu crema lemon curd
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema lemon curd

Sa va povestesc putin din experienta mea cu lemon curd. Acum vreo 7-8 ani, am incercat eu sa pregatesc aceasta vestita crema,...

Desert prajitura cu crema lemon curd
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola