Facem compozitia din carnea tocata si restul de ingrediente, mai putin ardeii pe care-i spalam bine i i taiem la jumatate.
Umplem ardei cu, compozitia de mai sus, ii asezam in tava, dar inainte in tava vom pune uleiu.
Asezam ardei si vom pune sucul de rosii peste ei si in tava si apa.
Dam totul la cuptor, dar mai intai acoperim totul cu folie de aluminiu, ca sa-si lase zeama si sa se coaca mai bine, dam la foc bine incins.
Pe la jumatatea copturii scoatem folia si-i lasam sa se coaca fara, ca sa se rumeneasca frumos.
Cand sunt aproape gata scoatem tava din cuptor si asezam feliile de mozzarella peste ardei, mai dam la cuptor doar cat sa se topeasca branza.
Se servesc calzi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii