Rulada de pui cu ciuperci si ficatei si sos de vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada de pui cu ciuperci si ficatei si sos de vin

Ingrediente

  • un piept mare dezosat
  • 4-5 ficatei de pui
  • 100 g costita afumata
  • 5-6 ciuperci champignion
  • 2 ardei rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • un pahar vin alb
  • 5-6 boabe de piper negru
  • 2 linguri de ulei de masline
  • verdeata
  • un ou

Mod de preparare

Se subtiaza pieptul in felii apoi fiecre felie se intinde un pic cu un ciocan de snitele.se sareaza si pipereza fiecare bucata dupa gust.Se taie costita i cubulete si apoi se caleste impreuna cu ficateii taiati marunti,intr-un pic de ulei.se adauga si usturoiul feliat subtire si ciupercile feliate siaredeiul taiat fasii subtiri.Se sareaza si se pipereaza dupa gust,se toarna si u pic de vin alb apoi selasa sa se inabuse bine acoperind cu un capac cateva minute.se trage tigaia de pe foc si se presara verdeata tocata fin,se lasa sa se racoreascaun pic apoi adaugam si oul batut.
Se pune cate o lingura din umplutura de ficatei pe fiecare bucata de piept intins apoi rulam usor si lejer si prindem la capat cu o scobitoare din bambus.Se aseaza fiecare rulou in tavita,se stropeste cu un pic de ulei de masline,se presara deasupra legumele deshidratate fara sare ,se adauga si vinul,si un pic de apa cu boabele de piper negru si se da la cuptor ccca.30 de minute udand din cand in cand rulourile cu sos din tava.sunt gata candsunt rumeniteusor.Se indeparteaza scobitorile si se servesc calde stropite din abudenta cu sosul de vin din tavita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
4
Dulciuri

Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
Parteneri
Supa crema de conopida
Bucataras.RO

Supa crema de conopida

Incet incet incep sa imi placa supele crema, eu care inainte nici nu voiam sa le vad. Dar, tot vazand pe ici pe colo aceste...

Supa crema de conopida
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola