Puneti toate ingredientele intr-un vas termorezistent sau o tava pentru cuptor, in ordinea: ulei, cotlete condimentate, intercalate cu salam, bacon, masline, ciuperci, ardei, presarat cu usturoi si adaugati rosiile cu sucul lor cu tot si vinul.
Asezati deasupra pe fiecare bucata de cotlet cate un cubulet de unt.
Acoperiti bine vasul sau tava cu o folie de aluminiu si dati la cuptor, la o temperatura de 180 grade, pentru 25-35 min. Indepartati apoi folia si mai lasati in cuptor, inca 10-15 min sau pana ce carnea este facuta si usor rumenita, iar sosul este putin ingrosat.
Serviti cotletul cald, cu sos, langa garnitura preferata, alaturi de o salata de sezon sau muratura.
Puteti adauga si/ sau inlocui, ardeiul cu ciuperci; maslinele cu boabe de porumb din conserva si salamul cu bacon afumat.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunSaratelele cu branza sarata sunt gustari delicioase si crocante, perfecte pentru a satisface pofta de sarat si de gust...
Saratele cu branza sarata - gustarea perfectaO ciorba acrisoara cu carne de peste si multe verdeturi. Am pus cate putin din fiecare, cam ce era prin frigider si anume:...
Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii