Blat
Cerneti impreuna faina cu praful de copt si cacao. Lasati in asteptare.
Separat, bateti albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, apoi adaugati pe rand zaharul si continuati sa mixati pana la consistenta de spuma tare si lucioasa.
Adaugati, intai galbenusurile, apoi uleiul in fir subtire, mixand continuu.
Puneti alternand 2-3 linguri din amestecul cu faina, apoi o parte din lapte si bateti in continuare pana la incorporarea intregii cantitati de faina si lapte.
Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt (25x35cm).
Umplutura
Amestecati prin mixare branza de vaci cu zaharul, ouale si aromele.
Inglobati stafidele si coaja rasa de lamaie.
Puneti in tava, din loc in loc, cate 1 lingura din umplutura.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 35- 45 min, la 180 grade sau pana ce prajitura este coapta (trece testul cu scobitoarea).
Scoateti pe un gratar si lasati sa se racesca in tava.
Serviti portionata, pudrata cu zahar praf.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii