Se topeste untul. Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi galbenusurile cu un varf de cutit de sare si praful de copt se amesteca cu faina.
Dupa ce s-au batut albasurile se adauga galbenusurile si untul topit si se amesteca. Apoi se pune faina si vom obtine un aluat mai dens.
Se unge o tava cu ulei, se rastoarna compozitia in tava si deasupra se pun bucatelele de ananas scurse in prealabil.
Se coace vreo 20-25 minute depinde de cuptor (pana se rumeneste deasupra sau se incearca cu scobitoarea).
Se scoate din cuptor si se pudreaza cu vanilie.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaTocănița de hribi cu legume este o explozie de arome și texturi, perfectă pentru a încânta papilele gustative chiar și...
Tocanita de hribi cu legume - mancare vegana sau de postChiar dacă este cald afară, eu încep să-mi prepar conservele pentru iarna, atunci când am ocazia să-mi procur...
Tocana de dovlecei si fasole verde pentru iarnăReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii