Punem la fiert vinul cu cele 20 g de zahar si condimentele. Cand este gata, il dam deoparte de pe foc si adaugam ciocolata, asezam din nou pe foc moale si amestecam pana cand ciocolata s-a topit, taiam untul in bucatele si il amestecam usor in compozitia de mai sus. Cand amestecul este omogen dam deoparte de pe foc.
Batem ouale cu praful de sare si zaharul pana devin o spuma albicioasa, varsam peste ele compozitia de ciocolata si apoi faina. Ungem o tava cu unt si varsam aparatul de mai sus. Coacem la 200 grade C timp de 30-40 de minute (depinde de cuptor) pana cand prajiturica pare coapta la suprafata, atentie interiorul trebuie sa fie fondant si umid. Servim caldut alaturi de inghetata sau rece.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaAvand o ramurica si de moldovean,am facut si varianta moldoveneasca.
Mucenici moldovenestiReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii