Ciorba de Gogosari cu Perisoare

Postat pe: 02-10-2011
(0)

Ingrediente

6 gogosari mari
4 l apa
3 cepe mari
300 g morcovi
1 telina
500 g carne tocata
3 oua
50 g faina + 100 g
piper
nucsoara
boia
120 g orez
1 ceapa taiata marunt
2 linguri apa
sare
1 lamaie
frunze de leustean
smantana

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Din carne, 50 g faina, oua, orez, piper, boia, nucsoara, sare, ceapa taiata marunt si doua linguri de apa se face un amestec din care se ia cu lingura putin si se aseaza pe o farfurie cu cele 100 g faina. Se modeleaza perisoarele avand grija sa fie acoperite de faina.

Se pune apa la fiert iar cand clocoteste se adauga perisoarele. Se fierb 10 minute si apoi se adauga toate legumele (morcov, telina, ceapa, gogosar) taiate marunt, marunt si sarea dupa gustul fiecaruia.

Se mai fierbe 25 minute.
La sfarsit se pune sucul lamaii si leusteanul taiat marunt si se mai da un clocot.
Se serveste cu smantana sau nu, cum doriti!
Se mai poate pune suc de lamaie, caci e foarte buna mai acrisoara!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Gogosari cu Perisoare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Gogosari cu Perisoare