Ciorba de conopida

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

o punga aripioare de pui
o conopida
3 morcovi
una gulioara
un ardei rosu
sare
delikat
o lingura faina
800 ml de smantana

Mod de preparare

Se pun intr-o oala aripioarele la fiert, se pune delikat si sare dupa gust si se lasa la fiert. Intre timp se curata morcovii, gulioara, ardeiul rosu care se dau pe razatoare (pe ochiurile mai mari) si se pun intr-o cratita la calit cu 3-4 linguri de ulei, iar apoi legumele calite se pun in supa.

Dupa ce a mai fiert putin supa se pune conopida desfacuta in bucati mai mici si se lasa in continuare la fiert.

Intr-o farfurie adanca pui o lingura buna de faina cu vreo 4 linguri de smantana si amesteci bine cu o furculita (freci bine ca sa nu ramana bucati de faina), iar apoi pui si restul smantanii. Amesteci si torni smantana la final peste supa si mai lasi sa mai dea vreo 5 min. sa dea in clocot.

Se serveste cu pofta sau cu ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de conopida" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  28.11.2013 11:02:01

Ma bucur ca ti-a placut, exact asa o fac si cu brocolii in loc de conopida (ca sa mai incerci si alte legume).

lizeta
•  25.11.2013 12:25:49

Buna ciorbita de conopida.Multumesc ca mi-ai dat posibilitatea sa mai maninc si alte legume in ciorba decit cele obisnuite.Eu am adaugat si niste ceapa si o rosioara si am acrit-o cu bors delikat pentru ca imi plac ciorbitele mai acrisoare.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de conopida