Punem carnea la fiert, lasam sa fiarba carnea mai mult, dup ce este fiarta, o scoatem pe o farfurie sa se racească. Apa in care a fiert carnea, nu o aruncati, taiem ceapa si o punem la calit. Cat se caleste ceapa, razalim morcovii, adaugam totul peste ceapa.
Lasam sa se caleasca impreuna cam 5 minute, punem si gogosarul taiat marunt, pasta de rosii, puneti secretul gustului si putina apa in care a fiert carnea. lasati sa fiarba 10 minute si puneti toata apa ce a ramas de la carne.
Carnea de pe pulpe o luati de pe os, si o taiati, aripile le lasati asa, nu luati carnea de pe ele, adaugati tot spre sfarsit. Adaugam cartoful taiat cuburi si fasolea verde, taiteii lasaţi-i sa fiarba. Smantana o frecam cu un galbenua. Adaugam carnea si aripile, lasam 5 minute sa clocoteasca impreuna. Trageti de o parte si adaugam bors si smantana.
Pofta Buna !
Servim cu ardei iute .....
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDupa reteta lui Cristi Roman, o aveam trecuta la favorite de muuult si acum i-a venit randul :)
Cheesecake cu unt de arahide si bananeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii