Curatam ceapa, o spalam si o taiem pestisori, apoi o punem la calit, impreuna cu usturoiul tocat, in 3-4 linguri de ulei, pentru cateva minute, dupa care adaugam apa calduta si o lasam la inabusit.
Cand s-a inmuiat suficient, adaugam ardeiul taiat fasii si morcovul dat prin razatoare. Lasam legumele pe foc sa se caleasca putin si punem telina si cartofii, taiate cuburi mai maricele. Adaugam apa calda, cat sa le acopere si foaia de dafin.
Dupa ce legumele sunt bine patrunse, punem pasta de tomate si asezonam cu sare si piper. Mai lasam pret de cateva clocote, dam mancarea deoparte si presaram patrunjelul verde tocat marunt.
De mult timp imi doream sa pregatesc acest tort delicios. Am asteptat nerabdatoare sa apara zmeura si acum am profitat din...
Desert tort trio cu zmeura, ciocolata si mascarponeAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii