Curatam ceapa, o spalam si o taiem pestisori, apoi o punem la calit, impreuna cu usturoiul tocat, in 3-4 linguri de ulei, pentru cateva minute, dupa care adaugam apa calduta si o lasam la inabusit.
Cand s-a inmuiat suficient, adaugam ardeiul taiat fasii si morcovul dat prin razatoare. Lasam legumele pe foc sa se caleasca putin si punem telina si cartofii, taiate cuburi mai maricele. Adaugam apa calda, cat sa le acopere si foaia de dafin.
Dupa ce legumele sunt bine patrunse, punem pasta de tomate si asezonam cu sare si piper. Mai lasam pret de cateva clocote, dam mancarea deoparte si presaram patrunjelul verde tocat marunt.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii