Curatam ceapa, o spalam si o taiem pestisori, apoi o punem la calit, impreuna cu usturoiul tocat, in 3-4 linguri de ulei, pentru cateva minute, dupa care adaugam apa calduta si o lasam la inabusit.
Cand s-a inmuiat suficient, adaugam ardeiul taiat fasii si morcovul dat prin razatoare. Lasam legumele pe foc sa se caleasca putin si punem telina si cartofii, taiate cuburi mai maricele. Adaugam apa calda, cat sa le acopere si foaia de dafin.
Dupa ce legumele sunt bine patrunse, punem pasta de tomate si asezonam cu sare si piper. Mai lasam pret de cateva clocote, dam mancarea deoparte si presaram patrunjelul verde tocat marunt.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii