Curatam legumele apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete iar morcovul rondele. Indepartam cotorul si semintele ardeilor copti si ii taiem fasii. Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute,apio si morcovul.Dupa alte cateva minute, in care amestecam, adaugam cartofii si acoperim legumele cu apa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam burta de somon, apoi fasiile de ardei copti.Dupa ce au fiert toate ingredientele luam oala de pe foc, le scoatem din supa si dupa ce se racoresc, alegem oasele de somon,daca sunt. Blendam toate legumele adaugand cate un polonic de supa, pana ajungem la consistenta dorita. Asezonam cu sare roz de Hymalaia si cu verdeturi de Provence. Servim cu fasii de somon afumat si optional cu fulgi de chili. Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii