Rasolul de vita se pune la fiert impreuna cu foile de dafin si piperul boabe pana cade carnea de pe os.
Burta se da la fiert din nou 30 minute, apoi se taie fasii mici.
Intr-o oala se pun legume taiate cubulete, se calesc putin, apoi adaugam supa de pe carnea de vita strecurata si lasam sa fiarba pana se inmoaie legumele, apoi adaugam burta fiarta si taiata fasii si carnea de vita taiata la fel si se mai da in clocot cam 10 minute.
Se condimenteaza cu sare si piper, iar la final, se pune un morcov razuit mic si calit putin (pentru culoare), usturoiul dat prin presa, gogosarul murat taiat cubulete,apoi dregem galbenusurile cu smantana si un pic de supa si se toarna peste supa. La final se adauga zeama de la ardei iute sau otetul si verdeata.
Se serveste cu ardei iute.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosNu vi se face cateodata pofta de un hamburger? Mie una da, dar sincera sa fiu incerc ca aceasta pofta sa nu fie mai mult de...
Hamburger pregatit in casaReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii