Mazarea se fierbe 20 minute, apoi se scurge de apa si se raceste.
Porumbul se scurge de apa din conserva.
Se amesteca pateul de ficat cu mazarea, porumbul si ouale batute, din oua oprim o lingura pentru uns.
Se iau cate 2-3 foi de placinta suprapuse si se taie fasii late de 6-7 cm.
Se pune cate o lingura cu varf din compozitia de pate pe un colt si se pliaza, astfel incat sa formeze un triunghi.
Se ung toate trigoanele cu ou si se coc la cuptor pana se rumenesc, aprox 30 minute.
Tava in care se coc trigoanele se unge cu margarina!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAveam eu cam multe idei de dulce pentru week-end,aşa că m-am gândit să combin măcar două dintre ele.Am făcut mai...
Melcişori cu scorţişoară şi coroniţă cu vişineO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii