Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)

Postat pe: 11-12-2008
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
2 carnaciori de porc
2 feliute de sunca
2 oua
200 g ciuperci
200 g fasole boabe in conserva
2 feliute de paine (prajita)
1 rosie
suc proaspat de fructe
ulei pentru prajire

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
- se prajesc carnaciorii
- se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata
- se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori
- se pune fasolea pe foc intr-o cratita
- se fac ochiurile
- se taie o rosie in jumatate
- cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu suc proaspat de fructe

Teoretic - in reteta englezeasca - pentru o portie se folosesc cantitati duble de carnaciori, sunca si ochiuri. Fiind insa prea consistent astfel, am folosit cate o bucata din fiecare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mic Dejun Englezesc (English Breakfast)