Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.
Toate verdețurile se toacă mărunt.
Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.
Se amestecă cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.
Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.
Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade cam 40 de minte,
Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.
Poftă bună!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustSenzationale! Pe cuvant de bucataras :)
Chiftelute de legume cu branzaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii