Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
Se cerne faina cu praful de copt, sarea, nucsoara, boiaua, piperul.
Ouale se bat bine cu mixerul si se adauga (tot cu mixerul) faina cu condimentele, cascavalul, usturoiul, iaurtul si pestele cu tot cu uleiul din conserva si apoi ardeiul.
Se pune compozitia in doua forme de chec cu hartie cerata si se lasa 45 minute in cuptor.
Se face extrem de rapid acest chec.
E foarte bun caldut, cu o salata asezonata cu mult suc de lamaie si poate niste usturoi.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii