Se prajeste ceapa cu ardeiul si se pune boia. Fasolea verde se taie si pe lung si pe lat. Se pune apa doar cat cuprinde, se pun cubuletele de pui se lasa sa fiarba innabusit cu un capac.
Se mai mesteca din cand in cand. Cand este fiarta se pun rosiile decojite, se mai lasa un pic sa fiarba, dar fara capac ca sa sece zeama din rosii. Se taie telina si se adauga.
Este ft buna cu aripioare fripte sau cu nista catei de usturoi taiat marunt peste fasole in farfurie
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSezonul capsunilor este scurt. Aduc o reteta aparent complexa dar deloc dificil de preparat. Aroma capsunilor, combinata cu...
Minitarte cu capsuni, crema de lamaie si frisca (reteta nr. 100)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii