Fasole Pastai

Complexitate
redusa
Fasole Pastai

Ingrediente

  • 1kg de fasole pastai
  • 2 rosii
  • 50 ml de suc de rosii
  • 400 g carnita de pui (pulpe, aripioare)
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper
  • marar (facultativ)

Mod de preparare

Pastaile se curata de capete si se rup in bucati egale, nu foarte mari. Le spalam in cateva ape. Curatam si spalam ceapa, o taiam maruntel.

Intr-o olita varsam uleiul si adaugam ceapa, dam pe foc. Cand uleiul incepe sa se incalzeasca, punem carnita spalata si uscata cu hartie absorbanta. Lasam sa prinda putina culoare si asezam deasupra fasolea. Amestecam cu o lingura de lemn, acoperim totul cu apa si punem un capac peste olita. Lasam sa fiarba la foc mic pana cand fasolea si carnita sunt moi.

Curatam si taiam marunt usturoiul, rosiile le curatam de pielita si le taiam in cubulete, amestecam cu sucul. Varsam totul peste pastai. Saram, piperam si mai lasam sa dea cateva clocote. Dam deoparte, taiam mararul si-l adaugam mancarii, acoperim cu capacul inca 3-4 minute.

Servim. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Parteneri
Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto
Bucataras.RO

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Retete de suflet

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola