Se face o maioneza din doua oua, unul fiert si altul crud cu putina zeama de lamaie sau la o maioneza vegetala cumparata din comert. Se adauga 1-2 linguri smantina, 200 g sunca de pui, 150 g cascaval, 2 cartofi fierti, o jumatate de borcan de salata de ceapa cu ardei de la borcan (muratura) din care a fost stors de sucul propriu, 2-3 catei de usturoi presat. Toate se taie cubulete.
Dupa ce au fost amestecate, se rade putina lamaie pe razatoare in salata. E delicoasa, pofta buna!
Se serveste ca aperitiv.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSa nu te sperie multitudinea de ingrediente: paella este acel preparat pe care-l poti pregati chiar cu ceea ce ti-a mai ramas...
Paella cu fructe de mare si iepureEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii